Den er altså vigtig

Den er altså vigtig, det er jo ret mange timer om dagen jeg tilbringer i den – derfor skal den også være af en god kvalitet.

Jeg taler her om kontorstolen, det er altså rigtig vigtigt at den er af en god kvalitet så du som medarbejder eller chef – ikke ender med ondt i ryggen pga. at du sidder i en dårlig stol.

Derfor har jeg googlet mig rundt til rigtig mange forskellige mærker, fordi jeg skal ud og have en ny stol til mit kontor. Den jeg har, har så at sige efterhånden udtjent sin værnepligt,og den er mere eller mindre ved at falde fulstændig fra hinanden.

Derfor valgte jeg også at undersøge markedet rigtig grundigt inden jeg besluttede mig, jeg var rundt ved de lokale stole pushere – desuden var jeg rundt ved de mere kontorproffesionelle steder. Der var især et mærke der blev ved med at at gå igen, nemlig Capisco, jeg hørte det selvfølgelig ude i de forretninger som solgte den. Men jeg hørte det også fra venner der arbejder på kontor, de fortalte at det var den stol de havde til alle på deres arbejdsplads for det var den bedste der var at få. Så jeg gik op til chefen og sagde at jeg altså gerne ville have sådan en, han svarede at det kunne han da egentligt godt forstå – for det var en rigtig god stol og lige netop sådan en model han selv sidder på til daglig.

Så nu er jeg den glade indehaver af en ny og lækker kontorstol af den bedste kvalitet der er til at skaffe, det er noget min bagdel og ryg sætter pris på. Det er også som at jeg er blevet mere produktiv, fordi jeg nu ikke er nødt til at rejse mig og gå rundt helt så ofte som før.

Så tak for stolen chef!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv en svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>