Det rette til alle

Firmagaver kan være noget af en hovedpine, det ved alle, som nogensinde har stået for at skulle bestemme, hvad der skal gives. En ting er at finde på gaver, som kan virke passende i den lidt specielle situation, hvor der skal gives en gave fra arbejdsgiveren til medarbejderne. Noget helt andet er at finde på gaver, som kan gives til alle mulige forskelluge medarbejde – mange af dem er måske endda mennesker, som man ikke kender ret godt.

Det er meget forskelligt, hvilke politikker de forskellige virksomheder har på området. Nogle virksomheder, og det er som regel de små af slagsen, udpeger en medarbejder, ofte den hr-ansvarlige til at finde på de rette gaver til hver enkel medarbejder. Det er et stort stykke arbejde, selv hvis man kender medarbejderne godt. Andre virksomheder, især dem med mange medarbejdere, giver den samme gave til alle medarbejdere, eller måske den samme til alle medarbejdere på et niveau. Det letter naturligvis arbejdet, men så kommer man i problemer i forhold til at finde noget, som alle kan blive glade for. Medarbejdere er jo vidt forskellige mennesker, så det kan være stort set umuligt at finde en ting, som alle kan bruge.

Jeg foreslår derfor, at man holder sig til gavekort. Det kan godt være at gavekort er en smule upersonlige, og måske også lidt uinspireret, men faktum er, at gavekort er noget, som alle kan bruge og som alle kan blive glade for. Hvis man vælger et gavekort, som kan bruges til mange forskellige ting, så er man godt dækket ind, og så sikrer man, at alle får noget de kan bruge, hvilket jo i sidste ende er hele formålet med firmagaver. Firmagaver som folk ikke kan lide eller bruge er alligvel bare det rene spild, så er det bedre med noget, som måske er lidt kedeligt, men som i det mindste er brugbart.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv en svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>