Tight skal det være

Jeg skal have fundet en lille taske. Men hvad er det så lige det skal være? det har jeg virkelig ingen anelse om… endnu i hvert fald. altså der findes så mange forskellige, men jeg ved bare ikke hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Altså jeg vil jo helst have noget der er godt, og ikke bare en blød taske om intet kan i realiteten. Altså bare noget som går i stykker efter et halvt års brug. Nej det er altså ikke noget, som jeg kan bruge til noget som helst. Så jeg har været lidt rundt for at kigge, men kunne ikke umildbart finde noget som jeg synes om – eller som er til at betale.
Så jeg prøvede faktisk lige at spørge nogle af mine frilufts menneske venner jeg har. De ved jo en hel del om tasker og rygsækker. Det regner jeg i hvert fald med de gør. De bruger det jo en del. Men altså jeg synes hele tiden at jeg hørte noget entydigt og det var mærkerne Osprey og Haglöfs. Det skulle i følge dem, være nogle af de bedste mærker på markedet, hvor osprey er rigtig godt, men også bare koster det mere. Hvor Haglöfs faktisk er rigtig godt til prisen. Specielt anbefalede de haglöfs tight til mig. Så den skulle jo selvfølgelig undersøges. Jeg var jo lidt skeptisk til at starte med, i kan jo bare se hvor mange almindelige tasker jeg havde kasseret. Men da jeg så denne så vidste jeg bare med det samme at det skulle være den. Og det var virkelig ikke til diskussion. Den er så lækker og man føler sig ikke som en idiot med den på. Det er bare præcis hvad jeg havde kigget efter. Så tight skal det være! nu er den bestilt fra siden, som jeg linkede til herover. bom.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv en svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>