Nye Jeans

I sidste uge var jeg på jagt efter et par nye jeans, hovedsagligt fordi jeg mente der trængte til noget nyt, min kone mente jeg trængte til nogle nye fordi de gamle var ved at være for slidte. Og mit forsøg på at forklare hende at det var faktisk først nu at de sad sådan rigtig godt, lidt ligesom med grillen der første er rigtig god 2 timer efter man er færdig med at spise. Men hun mente ikke det holdte, og for at sørge for at jeg gik med til at smide de gamle ud, så valgte hun så at klippe et stort hul i dem, så jeg ihvertfald ikke kunne bruge dem mere. Det var selvfølgelig lidt ondt kan man som læser sikkert godt sidde og tænke, men det er sådan en regel vi har hjemme hos os, at når man skal have et nyt par af noget så skal der et gammelt ud – hvis den der så skal af med noget ikke vil, så har man lov til at klippe hul – så det er altså ikke så slemt, det er nærmere lidt morsomt.

Men altså, jeg skulle have nogle nye jeans og jeg er egentligt rigtigt glad for Brax jeans så det var faktisk sådan nogen jeg var på jagt efter. Jeg ved lige præcis hvad størrelse og længde jeg skal have, for det er det mærke jeg plejer at bruge. Så jeg gik ned i byen og spurgte ved de forskellige herretøjs forretninger, men deres udvalg var egentligt meget begrænset – noget med at de satsede på andre mærker og sådan.

Så jeg besluttede mig at for at gå hjem og finde dem på nettet, for jeg ved jo hvad størrelse jeg skal have, så det er ikke noget problem at man ikke lige kan prøve dem først. Jeg endte med at finde en rigtig god shop med et stort udvalg, så jeg endte faktisk med at købe 3 par. Så nu er jeg good to go i et godt stykke tid fremover.

Hav en fortsat fantastisk dag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv en svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>