Gode priser på iPhone 4s

Nu er det efterhånden ikke længere nogen nyhed, at vi må vente lidt længere på en iPhone 5. Der har været blandede meninger omkring lanceringen af Apples nye iPhone 4s, men der kan vel snart ikke længere være tvivl om, at der er markant forskel på iPhone 4 og 4s. Der er sket store forbedringer blandt andet i kameraet, som nu har en langt højere opløsning, og styresystemet, der ifølge Apple er det bedste på nogen mobiltelefon lige nu. Så selvom de to telefoner ligner hinanden uden på, så er der stor forskel indeni.
Til gengæld er der ikke den store forskel på priserne på 4 og 4s. de fleste teleselskaber sælger den nye iPhone 4s til næsten samme pris som iPhone 4. Det vil så vise sig, om ikke iPhone 4 langsomt vil blive billigere i takt med at 4s bliver mere populær. Men indtil da er der i hvert fald ikke nogen økonomisk årsag til at vælge den gamle frem for den nye model.
Flere teleselskaber har gode afdragsordninger, som også tillader at man kan betale hele beløbet ud på én gang, hvis man pludselig får råd til det.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.