Jeg er for kræsen!

Nu er det vist ved at være slut med sommer og sol. Vejret ligner i hvert fald noget, der er ved at indstille sig på, at det skal være efterår. Og det betyder flere ting: for det første, så er det tilbage til kontoret lige om lidt, ferien er slut, og det er sådan set også ok. For det andet, så betyder det, at vi skal til at opdatere klædeskabet – og det er jo ikke så ringe! Jeg har allerede udset mig nogle lækre ting, som jeg bare må eje her til efteråret, som fx en bomuldssweater, nogle supersøde ballerinaer og så den lækreste lysegrå læderjakke. Ja, det med tøjet er altså det bedste ved, at det er ved at blive efterår!

Til gengæld, så udgør sko lidt af et problem for mig. Jeg er meget kræsen, når det kommer til sko, og derfor hader jeg at købe sko. Jeg kan godt lide at købe mine sko lidt dyre, for på den varer de flere sæsoner, og så slipper jeg for at skulle ud og købe sko så længe. Men mine sko fra forår og efterår er altså nedslidte, så jeg kan ikke komme udenom at skulle ud og investere i nogle nye af slagsen, og det er jeg ikke meget for.

Når jeg handler sko, så er det typisk noget med at rende rundt i et hav af forskellige skotøjsbutikker og se en masse sko, som er næsten rigtige – men ikke helt. Hver gang jeg finder noget, jeg kan lide, så er der en eller anden detalje, som ødelægger det for mig. Og derfor hader jeg at handle sko, det er sådan en pine! Hvorfor kan sko ikke bare holde for evigt, så jeg kunne nøjes med et par?? Nå, men jeg kommer jo nok ikke udenom det, hvis ikke jeg vil gå med bare fødder hele efteråret!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv en svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>